VERDENS NYDELIGSTE KJOLEVERDENS NYDELIGSTE KJOLEVERDENS NYDELIGSTE KJOLEVERDENS NYDELIGSTE KJOLE

TODAY I`M WEARING :

Verdens søteste kjole: HER
Snake print sko: HER
Veske: Ebay

VERDENS NYDELIGSTE KJOLEVERDENS NYDELIGSTE KJOLEVERDENS NYDELIGSTE KJOLE

· I FEEL SO COMFORTABLE ·

Går det ann å forelske seg i en kjole? Jeg klikket denne søte kjolen hjem for ikke så lenge siden, og jeg er IKKE typen til å gå i fargen. Heller ikke kjoler for den saks skyld. Men jeg tror det er lenge siden jeg har hatt på meg noe så komfortabelt som denne. Jeg trenger å ha flere plagg i skapet som jeg bare kan kaste på meg for å så gå ut av døren.. Med et par kule boots kan jeg gripe dagen, hehe. Så lenge jeg har fått en kaffe først.. Alt som er løst på kroppen tiltrekker meg. Jeg hater alt som sitter stramt og er ukomfortabelt, øsj. Forferdelige saker. Jeg har brukt denne søndagen på å vaske leiligheten min, rydde og tatt en lang dusj. Minte meg selv på i går at jeg ikke hadde dusjet håret mitt på en uke.. Hehe, tørrshampoo heaven. Jeg dusjer altså folkens, men jo mer håret mitt får dosen sin med tørrshampoo daglig – jo mer fornøyd er jeg. 

VERDENS NYDELIGSTE KJOLE

// Can you fall in love with a dress? I clicked this cute dress home not long ago, and I am NOT the type to go in colors. Nor dresses for that matter. But I think it is a long time since I’ve had something as comfortable as this on my body. I need to have more items in the closet that I can just throw on and then go out the door.. With a few cool boots I’m ready for the day. All that is resolved on the body attracts me. I hate anything that is tight and uncomfortable, Osh. Horrific cases. I’ve spent this Sunday to wash my apartment clean and taken a long shower. Reminding myself yesterday that I had not showered my hair for a week.. Hehe, dry shampoo heaven //

VERDENS NYDELIGSTE KJOLE

11 Responses to VERDENS NYDELIGSTE KJOLE

 1. Hvor høy er du, og i såfall hvilke str har du? Hvordan er den i størrelsene? <3 Den var perfekt

 2. Hei Anniken?

  Legger sjelden igjen kommentarer på blogger jeg leser, men fikk veldig lyst til å gjøre det nå. Dette har ikke så veldig mye med selve innlegget å gjøre, så håper jeg er tilgitt for det hehe, men må si at det er umulig å ikke legge merke til den fine kjolen;)

  Uansett så har jeg lyst til å si at du har muligens vært min favoritt blogger gjennom flere år nå, både før og etter pausen. Grunnen til det tror jeg er fordi du har en helt unik måte å formidle dine meninger og synspunkter på. Du skriver på en observant måte. Måten du fremmer dine meninger, tanker og refleksjoner på treffer meg midt i hjertet. Mitt inntrykk er at du har en ganske så dyp og reflektert personlighet, som i dette samfunnet er gull verdt å ha. Ut i fra alt dette så har jeg gjort meg opp noen tanker om at du kanskje er høysensitiv. Sier dette fordi jeg selv innehar det trekket. Vet ikke om du har kjennskap til det eller ikke, men ut ifra det jeg har lest på bloggen din gjennom så mange år nå, har jeg en mistanke om det. Dette har ikke nødvendigvis en grobunn i virkeligheten engang, men bare en tanke.

  Dette ble en veldig lang kommentar, så skjønner om det er ork å lese alt, hehe. Håper likevel du ser den og kanskje tar det i betraktning.

  Fortsett å vær den du er, fordi slike oppegående og reflekterte mennesker trenger vi flere av.

  Klem Julie

  • Heidu, tusen takk.. Virkelig det betyr veldig mye for meg å høre <3 Jeg er nok ganske høysensitiv ja! <3

 3. Anniken, det er virkelig skremmende hvor nøyaktig og presis du formulerer deg angående tanker rundt ungdom, norske folk generelt. Alt fra skolen til livssyn.

  Ville bare si at du er en av grunnene til at jeg virkelig kunne bli den jeg ville bli, ikke det at jeg ikke hadde ett bra liv før eller ikke hadde noe annet, har kanskje ett liv de fleste ville dø for, men det var bare ikke meg, å leve ett falskt liv bare for å være en av de populære og «kule» bare fordi jeg vil at crushe skal like meg fordi jeg trodde ikke at den personen jeg egentlig er, var noen kul person.

  Vil ikke gå så dypt i det, vil bare si at jeg virkelig, virkelig ikke støtter fleste bloggere eller andre ting likt som dette fordi de fleste bruker folk bare, men du er bokstavelig talt den ene personen jeg håper får ekstrem suksess i livet og fortsetter å være ett så bra ikon for andre.

  Takk for alt.

 4. Heia Anniken:-)
  For lenge lenge siden skrev du et innlegg, det var en tekst du hadde funnet om sjelevenner-kjærlighet, og noe om at en sjel hadde blitt delt i to og at vi derfor alltid var på leten etter vår andre halvdel.

  Jeg har prøvd å lete litt i arkivet, men husker ikke om det var her eller på blogg.no fu skrev det. Lurer bare på om du tilfeldigvis har link til det eller navnet på teksten å den som skrev den? Husker jeg synes det var noe av det fineste jeg har lest så har så lyst å finne det igjen 🙂

Leave a reply