“I’ve learned life is a lot like surfing. When you get caught in the impact zone, you need to get right back up, because you never know what’s over the next wave……and if you have faith, anything is possible, anything at all.”

Jeg får gåsehud bare jeg ser coveret!! For et par år siden så jeg filmen «soul surfer» som handler om en ung jente som har alle mulighetene foran seg, hun er rå på å surfe og blir oppvokst i en surfe familie. Så en dag skjer det noe mens hun er ute i vannet.. JEG FÅR helt seriøst gåsehud når jeg skriver dette. Vel, det er lenge siden jeg gråt av en film, men jeg gråt. Det er så hårreisende rørende, at jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si. Dette er dokumentaren og har akkurat blitt tilgjengelig på Netflix. Denne burde ses, og veldig annerledes enn hva jeg ellers ser!

// I get goose bumps when I see the cover !! A couple of years ago I saw the movie «soul surfer» which is about a young girl who has all the opportunities in front of her, she is a surfer and raised in a surfing family. Then one day something happens while she is out in the water .. I get goosebumps when I write about this. Well, it’s been a long time since I cried, but I cried. It is so stunning, that I do not actually know what to say. This is the documentary and has just become available on Netflix. This one should be seen, and very different from what I otherwise see! 

One Response to MOVIE TIP

Leave a reply